Лекар разкри, че крехкият вид на кралицата при срещата й

...
Лекар разкри, че крехкият вид на кралицата при срещата й
Коментари Харесай

Разкриха издайническия знак при последната поява на Елизабет II, който сочи, че смъртта е близо

Лекар разкри, че нежният тип на кралицата при срещата й с Лиз Тръс е бил красноречив знак, че тя ще почине до дни.  Д-р Деб Коен-Джоунс, която живее в Пърт, Западна Австралия, сподели, че фотосите на ръцете на кралица Елизабет II , до момента в който тя театралничи до новия министър-председател на Обединеното кралство Лиз Тръс в замъка Балморал в Шотландия във вторник, са симптом на влошено здраве.

„ Изглежда, че евентуално има доказателства за периферно съдово заболяване. Това е нарушаване на кръвообращението, което кара кръвоносните съдове отвън сърцето и мозъка ви да се стесняват или блокират “, сподели тя пред FEMAIL.

„ Понякога може да докара до сърдечна непълнота. Ако периферното ви кръвообращение е толкоз неприятно, органите не получават положително кръвоснабдяване. Това може да е симптом на мултиорганна непълнота. Някои от добре познатите признаци включват периодическа болежка, която може да се прояви като крампи или мускулна отмалялост, „ безчувственост “ на засегнатата част от тялото, изтръпване и изтръпване “, добави тя.

Ръцете на починалата кралица бяха посинели, което нормално се случва, когато сърцето към този момент не е в положение да изпомпва кръвта дейно.

Кръвното налягане постепенно спада и притока на кръв в цялото тяло се забавя, което кара крайниците да изстудяват.

За страдание доктор Деб удостовери, че кралица Елизабет II най-вероятно е изпитвала мощна болежка.

Няма метод да се знае сигурно от кой момент синините са там, защото монархът не беше виждана на обществено място от известно време и постоянно носеше ръкавици.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР