Лек автомобил Сеат Толедо, зарязан в средата на паркинг, изуми

...
Лек автомобил Сеат Толедо, зарязан в средата на паркинг, изуми
Коментари Харесай

Пълна мистерия с лек автомобил с полски номера в Хасково

Лек автомобил Сеат Толедо, изоставен в средата на паркинг, изуми живеещите в блок 56-66 на улица „ Георги Кирков “ в Хасково, написа Haskovo.net.




Колата с полски номера била оставена пред жилищната постройка към 2 часа нощес. По това време живеещата в блока Елица Трифонова чула звук. „ Видях три момчета, само че след 5 минути избягаха “, описа дамата. На сутринта забелязала, че дясната задна гума е свалена, а колата била в средата на паркинга. Нейната съседка Йочка Шулева пък допусна, че колата може да е крадена, защото тук не живеели поляци.


Още вечерта пристигнали служители на реда, които създали оглед, само че колата останала на място.
Домоуправителят на входа Стефан Тодоров също останал учуден от обстановката. Той също подозираше нещо неправилно в тази ситуация и допусна, че нещо е наложило да бъде свалена гумата, защото по джантата имаше разлята спирачна тежност. Освен това добави, че съгласно него автомобилът няма изрядни стикери.


Обитателите от блока обаче недоволстваха, че в ранния следобяд през днешния ден колата към момента стоеше там и бяха на мнение, че пречи водачите да паркират обикновено. Те упорстваха автомобилът да се вдигне с паяк.


През деня от общинска полиция съставили санкция с фиш за погрешно паркиране. От община Хасково и от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи обясниха, че се прави информация за автомобила и за притежателя. От полицията допълниха още, че в случай че до края на деня стопанинът ѝ не си я потърси, колата ще бъде репатрирана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР