Лек автомобил е бил ударен от пътнически влак на ж.п.

...
Лек автомобил е бил ударен от пътнически влак на ж.п.
Коментари Харесай

Загина шофьорът на колата, ударена от влака на ж.п. прелеза край село Жельо войвода

Лек автомобил е бил ударен от пътнически трен на ж.п. прелеза край сливенското село Жельо челник. На място е умрял един от пътуващите, а трима души са признати в реанимация на сливенската болница с заплаха за живота, заяви заместник-директорът на болничното заведение доктор Хрисант Хрисантов. Петият мъж, пътувал в колата е без заплаха за живота.

Инцидентът е станал малко преди 20 часа нощес. Шофьорът на автомобила е навлязъл в ж.п. прелеза при спуснати бариери и звукова сигнализация, изясни за „ Хоризонт “  началникът на влака Генка Димитрова:
„ При прекосяването ни през прелеза колата мина пред нас и беше закачена с локомотива. Може би секунда и трябваше да избегне обстановката, но… “

Няма потърпевши пасажери във влака, който е пътувал по линията Бургас – Сливен. Всички са извозени до гара Сливен.

За „ Хоризонт “ Алекси Алексиев - единственият участник в злополуката без пострадвания, изясни, че групата е тръгнала от Ямбол към село Сотиря, с цел да вземе пари от непосредствен на един от пасажерите, защото в понеделник е трябвало да пътуват за Италия. Инцидентът е станал на връщане към Ямбол.
„ Шофьорът гледаше бариерите, а аз му споделих „ Недей да тръгваш “, споделих му, че идва трен, но той не спря и потегли. Не беше пийнал по принцип “, добави Алексиев.

Работата на полицията по изясняване на аргументите за злополуката продължава.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че автомобилното придвижване през ж.п. прелеза на третокласния път Желю Войвода - Калояново е възобновено./ БНР

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР