Лек автомобил “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека преди

...
Лек автомобил “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека преди
Коментари Харесай

От последните минути: “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца /снимки/

Лек автомобил “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека преди минути във Враца, видя екип на организация BulNews. Инцидентът стана преди минути на кръстовището на улица „ Генерал Леонов “ и бул. „ Екзарх Йосиф “, по известно измежду врачани като „ Ахат “.
Млад врачанин с лека кола “БМВ “ идвал от пожарната и завивал по ул. „ Генерал Леонов “, когато на пешеходната пътека изведнъж изскочили две дребни девойки - на 10 и 9 години.
На кръстовището в същото време завивал камион, а след него преди пешеходната пътека имало различен лек автомобил, който пропуснал децата да пресечат.
В това време обаче врачанинът с „ БМВ “-то тръгнал завивал и не видял в точния момент двете деца, пресичащи сред транспортните средства. Така водачът блъснал девойките, които за шанс не са потърпевши съществено. Едното няма никакви пострадвания, а другото е единствено с ожулени колене.
Шофьорът незабавно алармирал за случая на тел. 112, като на мястото стремително дойде кола за спешна помощ, с цел да прегледа децата и униформени, които да открият причинтие за злополуката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР