Легендата в дартса Фил Тейлър запази шансовете си да завърши

...
Легендата в дартса Фил Тейлър запази шансовете си да завърши
Коментари Харесай

Легенда в дартса остави жива мечтата за 17-та световна титла

Легендата в дартса Фил Тейлър резервира възможностите си да приключи блестяща си кариера със международна купа, откакто се класира за полуфиналите на Световното състезание в „ Алекзандра Палас “ в Лондон.

За Тейлър това е финален шампионат, преди да постави завършек на професионалната си кариера, като той към този момент е на единствено две победи от 17-та международна купа. На ¼-финалите предходната вечер 57-годишният англичанин надделя шотландеца Гари Андерсън с 5-3.

Тейлър бе доста стабилен, като записа приблизително 102.02 точки при отиванията си до дъската и 50 пъти осъществя над точки.

„ Мачът бе тежък, само че знаех, че би трябвало непрекъснато да го слагам напрегнат. Да слушам по какъв начин публиката скандира името ми е най-великото чувство на света и несъмнено ще ми липсва, само че в този момент се любувам на всеки миг “, разяснява Тейлър след триумфа.

На полуфиналите той ще се изправи против уелсеца Джейми Люис. В другия полуфинал се срещат международният номер 1 Майкъл ван Гервен и Роб Крос. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР