Легендата от 80-те Микеле Плачидо пристигна в България. Той представи

...
Легендата от 80-те Микеле Плачидо пристигна в България. Той представи
Коментари Харесай

Легендата от 80-те Микеле Плачидо е в България

Легендата от 80-те Микеле Плачидо дойде в България. Той показа кино лентата " Сянката на Караваджо ", на който самият той е режисьор и се срещна със своите фенове. Гостуването му е част от програмата на " Киномания ".

Микеле Плачидо се дойде у нас след дълго неявяване и очевидно по-различен от времената, когато за феновете беше контрольор Корадо Катани.

" Завръщам се в България с най-хубави усеща, тъй като познавам страната около " Октопод ". Затова изпитвам голямо благополучие, че съм тук. Естествено, че ще ми липсва Стефан Данаилов. Беше ми доста добър другар и огромен човек. Докато пътувахме си говорихме за него. Много ми се желае да беше измежду нас, с цел да му покажа моя филм ", сподели Микеле Плачидо.

Прожекцията на " Сянката на Караваждо " в Зала 1 на НДК е първата отвън Италия, където към този момент е посрещнат с голям триумф.

" Чрез кино лентата желая да опиша на хората за борбите, които Караваджо повежда в персоналния си живот. Всички ние познаваме шедьоврите на художника и тяхната хубост, само че с този филм искахме да покажем тайните на Караваджо, тъй като хората знаят доста малко за неговата персона ", съобщи Микеле Плачидо.

" Сянката на Караваджо " към този момент е измежду трите най-гледани кино лентата в Италия. От София той ще отиде и в Париж, където следва прожекция в Лувъра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР