Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов говори пред Тема Спорт за

...
Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов говори пред Тема Спорт за
Коментари Харесай

Стоян Йорданов: ЦСКА не е готов за титлата, трябва да си я заслужи

Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов приказва пред " Тема Спорт " за представянето на " алените " от началото на сезона в Първа лига. За последно Йорданов работи на " Армията " през лятото на 2013-а година Тогава той беше треньор на вратарите в щаба на Христо Стоичков.

" Не съм осведомен с елементи от кухнята на тима, само че виждам постоянно мачовете. Обичам да вървя и в Панчарево, където се веселя доста на направеното през последната една година. Доста се приказва, че ЦСКА ще се бори за купата този сезон, и, несъмнено, това би трябвало да е задачата пред тима. Струва ми се обаче, че е малко рано да започваме с огромните упования. Нека да измине по-голяма част от шампионата и тогава. На този стадий ЦСКА не мисля, че е подготвен за първото място. Има какво да се желае, много повече може да се чака от играта на тима. Но се надявам в идващите месеци ЦСКА да покаже на какво е кадърен и в края на сезона да заслужи купата.

Мачовете със противници като Септември и Витоша няма причина въобще да ги разясняваме. ЦСКА е длъжен да печели с разлика такива дуели.

Продължавам да оказвам помощ на ЦСКА, малко по-рано през лятото доведох в школата едно българско момче, което е част от дубъла на австрийския Санкт Пьолтен. Засега не бе притеглен, само че това може да стане през идната година.

Ръководството на ЦСКА промени изцяло обстановката в клуба, която през последното десетилетие бе много тежка. Желанието на шефовете да реализират триумфи е огромно и се надявам в най-скоро време да имат мотиви за наслада. Щастлив съм, че се откриха притежатели, които мислят за базата и дейностите в Панчарево, приказват за дълготрайните планове. Нека не престават по същия метод ", сподели Йорданов.

 Димитър Пенев даде препоръки на футболистите на ЦСКА за мача с Витоша
Пената поучава футболистите на ЦСКА за мача с Витоша

" Не би трябвало да се оплакват от жегата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР