Легендата на ЦСКА - Димитър Пенев, разкри пред Тема спорт

...
Легендата на ЦСКА - Димитър Пенев, разкри пред Тема спорт
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Локо сигурно си прави Панаирна купа

Легендата на ЦСКА - Димитър Пенев, разкри пред " Тема спорт " упованията си за утрешния край за Купата на България против Локомотив (Пловдив). Пенев е експерт във финалите, като има цели 11 извоювани купи като футболист и треньор - 9 национални и 2 суперкупи.

Г-н Пенев, пристигна ли време и алена България да се зарадва най-малко малко?
- А, чакайте, ние приказваме за футбол, не за партията, не сме в Народното събрание. Ние какъв брой пъти сме вдигали купата и купата... Свикнали сме към този момент, за какво да е пристигнало време.

Вие сте другари с Крушарски, несъмнено сте хванали някой бас за финала?
- Виждали сме се, ще се поздравим, само че това нищо не значи. От много години се познаваме с него. И той като Ганчев е състезателен човек. Те не са типични шефове на клубовете, а в действителност си горят за тимовете. Но ние няма да играем на терена. В Англия да сте видели президентите да тичат и да загряват по трибуните? Това единствено едно време в България ставаше. Някои президенти, с цел да покажат, че доста схващат футбола, слизаха на терена и ритаха. После палците ги боляха по една седмица (смее се). Те би трябвало да стискат торбата с мъни-мъни, другото да го оставят на изпълнителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР