Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че е време от

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че е време от
Коментари Харесай

Паро за Лудогорец: Време е да ги сложим на място

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов съобщи, че е време от ЦСКА – София да сложат най-накрая на мястото им разградчани.

" Време е да ги сложим на място! Ние по този начин мислим и по този начин желаеме. Предполагам, че играчите са наясно защо става въпрос. Вземем ли мача сме първенци на 95 %. Ако не победим, се знае кой ще бъде първенец на България.

Лудогорец няма да допусне друга неточност, в случай че ние не ги победим на " Армията ". На мощния би трябвало да му удариш едно рамо в сложен миг, с цел да се изправи и продължи напред. Напоследък ЦСКА не се показват ослепително. Редуват мощни и слаби мачове, не са в оптимална форма. В този дуел обаче би трябвало да дадеш максимума и да вземеш трите точки.

Подкрепата от трибуните ще бъде доста мощна. Всичко е на страната на тима на Саша Илич. Трябва да сграбчен този късмет. Трябва и са длъжни да победят. Ако са останали без сили да вдигнат купата, ние ще отидем да им помогнем ", споделя Паро пред " Мач Телеграф ".

Според него една загуба ще значи завършек на сезона за ЦСКА. Опитният експерт е на мнение, че е значима успеха, а не играта, тъй като на идващия ден никой не се интересува какъв брой красиво си изгубил, а гледа резултата и класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР