Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов сподели пред Меридиан Мач,

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов сподели пред Меридиан Мач,
Коментари Харесай

Паро Никодимов: Важното е как ЦСКА ще стартира полусезона

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов показа пред " Меридиан Мач ", че не може да се добие действителна визия за формата на играчите от контролите, които тимът изигра в Турция.

Той съобщи, че изводи могат да се вършат едвам когато отборът изиграе няколко публични мача.
 Общо събрание на колегиите ЦСКА раздаде годишните си награди
Общо събрание на колегиите ЦСКА раздаде годишните си награди

Ето кои спортисти бяха наградени

" Футболистите в този момент вършат интензивни тренировки и контролите не могат да бъдат индикатор за формата на тима. Не може да се добие действителна визия в какво положение е ЦСКА. Едни играчи влизат по-бързо във форма, а други - по-бавно. Дали въобще вървят отмерено нещата. Това е времето за подготовка, тъй като се съчетават контролите с по-тежки тренировки. Някои играчи могат и да се скатават малко, а други да са по-слаби физически и да са по-изморени.

Като се изравнят почти нещата, което ще е една седмица преди старта на полусезона, тогава може да се разяснява. Тогава нещата влизат в своето русло. След като изиграят няколко мача, ще се види кой в каква форма е. Но това ще стане, откакто се изиграят няколко публични срещи ", съобщи Никодимов.

" Само един нов е притеглен, само че това значи, че останалите играчи би трябвало да се потвърждават, че заслужават да са в ЦСКА. Не може да има непрекъснато някакво текучество. Важно е по какъв начин тимът ще започва полусезона. Някои хора споделят, че денят се познава от сутринта, само че не е по този начин постоянно. До третия формален мач ще се разбере кой е в добра форма и кой не е. Вече би трябвало да се гони едно неизменност. Надявам се да е бил потребен този лагер в Турция. В контролите може някои играчи и да не са посочили 100% от опциите си. Те не са мерило нито за формата на играчите, нито за това дали са съумели да надградят. Това го знам от опит. Трябва да си непрекъснато с тях, с цел да ги оцениш действително. Дано всеки да е в оптималната форма и да зарадват почитателите на тима ", приключи Паро.
 Филип Филипов: Убеден съм, че тази година ще спечелим шампионата
Филип Филипов: Убеден съм, че тази година ще спечелим шампионата

" Въпросът е във всеки един мач да даваме максимума от себе си ", сподели още той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР