Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - сподели пред Мач

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Паро: ЦСКА да внимава много срещу Славия

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - показа пред " Мач Телеграф " мнението си за успеха над Етър с 2:0. Той посъветва всички в отбор да бъдат деликатни в идните два мача със Славия за шампионата и Купата на България.
 Майкъла посъветва в ЦСКА да слушат повече Паро
Майкъла посъветва в ЦСКА да слушат повече Паро

Бившият шеф чака жалбите за стадиона да отпаднат до Нова година

" Условията против Етър бяха доста тежки, тази победа е от извънредно значение за ЦСКА, тъй като с тези по този начин наречени дребни тимове може да сбъркаш. Ако това се случи, значи е съдбовно. Много скъпи три точки за " армейците ". До края на шампионата те не трябва да подценяват безусловно никой. Понякога тези сякаш дребни тимове стават доста огромни, а и знаем, че всички скачат и дават 100% от себе си против ЦСКА. Понякога сервират изненадите и в доста случаи при такива " дребни мачове " се вземат решение шампионатите. Трябва да се подхожда против всеки един съперник доста съществено. Много би трябвало да се внимава в такива срещи. Сега към този момент играчите на ЦСКА имат доста по-голямо самочувствие, тъй като са водачи в класирането. Трябва да се стараят още и да се надгражда непрекъснато. Има някои играчи, които по-трудно се приспособяват в тази среда, в която са пристигнали. Някои от по-новите футболисти по-трудно навлизат в темп. Сега към този момент ще стартират решаващите срещи ", съобщи Никодимов.

" Предстоят два значими мача със Славия. Един за Купата на България и един за шампионата. Ние с тях играем малко мъчно. Те са доста подъл тим, който може да изненада всеки. Затова споделям, че би трябвало играчите и треньорите да бъдат доста деликатни в идващите срещи. Особено със софийските тимове в никакъв случай не е несъмнено, че може да спечелиш. Въпреки че преди време сме ги побеждавали с разлика. Има такива сполучливи мачове за всеки един тим, само че има и такива, които не са и нещата не се получават, както ни се желае. Славия са с по-голямо самочувствие след последната среща. Успяха да победят Лудогорец и то в Разград с 3:2. Това демонстрира единствено и само едно - че са костелив орех. Щом съумяха да надвият първенеца като посетител... ", продължи той.

" Добре е, че ЦСКА дръпна напред в класирането пред Лудогорец. Трябва да се постараят още малко. Трябва да си създадат проектите по какъв начин да работят и евентуално са ги създали. Трябва да се продължава в същото движение ", приключи легендата на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР