Легендата на Нидерландия Вим Кийфт смята, че Лионел Меси и

...
Легендата на Нидерландия Вим Кийфт смята, че Лионел Меси и
Коментари Харесай

Легенда на Нидерландия: Най-добрите години на Меси и Роналдо отминаха

Легендата на Нидерландия Вим Кийфт счита, че Лионел Меси и Кристиано Роналдо би трябвало да одобряват обстоятелството, че най-хубавите години към този момент са зад тила им. Европейският първенец от 1988 година призна, че двамата нападатели до неотдавна бяха най-хубавите футболисти в света, само че към този момент би трябвало се замислят за прекъсване с футбола.

" Роналдо и Меси са двамата най-хубави футболисти на века. Те завоюваха съвсем всички огромни оценки. Имат толкоз доста " Златни топки ", победиха неведнъж и в Шампионската лига. Успехите им са великански. След толкоз доста години на върха те обаче би трябвало да признаят, че най-хубавото към този момент е зад тила им ", счита Кийфт.

" За Роналдо доста хора считат, че е провокиращ поради неговото държание, което не се харесва на всички. При Меси обаче обстановката е даже по-лоша. Той към този момент не прави нищо. ПСЖ наподобява не е клубът за него. Там не играят футбола, с който той бе привикнал в Барселона. До момента приключението му в Париж е отчаяние. Какво значи, когато състезател от неговата класа не се усеща на мястото си? Явно става дума и за някакъв психически проблем. Това демонстрира, че и огромните звезди въпреки всичко са хора ", добави нидерландецът пред " Де Телеграф ".

" От друга страна е впечатляващо, че тези " старци " не престават да играят на високо равнище толкоз дълго. В продължение на толкоз доста години те правеха супер мач на всеки три дни. Това е шокиращо. Те вършат толкоз доста, с цел да се поддържат във форма. Всички знаем по какъв начин Роналдо тренира. При Меси ми се коства, че нещата се получават повече поради вродената му вътрешен глас и класа. Но да бъдеш непрекъснато под светлините на прожекторите е много стресиращо. Постоянно от теб се чака да бележиш голове, с цел да оправдаеш огромните упования. Затова почитам и двамата за всичко, което реализираха в кариерите си ", приключи някогашният нападател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР