Легендата на Милан и настоящ технически директор на клуба Паоло

...
Легендата на Милан и настоящ технически директор на клуба Паоло
Коментари Харесай

Малдини: Мога да бъда директор само на Милан

Легендата на Милан и сегашен механически шеф на клуба Паоло Малдини е безапелационен, че не би могъл да бъде началник на различен тим. Той също по този начин разяснява дали сезонът в Серия " А " би трябвало да бъде възобновен, макар пандемията от ковид.

" Разбира се, когато си футболист, разполагаш с други оръжия. Отдадеността на терена, постоянно на разположение, точността и прецизността. Като шеф би трябвало да владееш всичко, имат ти по-малко доверие, в сравнение с когато даваш образец на терена. Това са две разнообразни столетия. Историята има значение и съм сигурен, че мога да бъда шеф само на Милан. Няма да отида на никое място другаде. Хубавото на това да си началник е, че след известно време разбираш какво е било направено от шефовете в дните, в които си бил футболист. Треньорска кариера? Много добре знаех, че не го желая. Виждал съм метода на живот на татко ми, както и косите на доста някогашни съотборници, които тази специалност промени.

#Maldini on his future: " I'm sure that I will only be a director at Milan " https://t.co/0O8L0VnUL3
— SempreMilan (@SempreMilanCom) May 8, 2020
Заниманията се възобновиха, само че би трябвало да внимаваме. Да не обновим шампионата би било злополука от всяка една позиция, най-много стопански. Франция направи огромна неточност, като реши неотложно да приключи шампионата. Ние обаче ще приемем решението на държавното управление. Има толкоз огромна неустановеност. Как ще организираме тренировките? Затворихме общите елементи на " Миланело ". Играчите са разграничени по 4-ма на всеки терен и по този начин 12-има могат да упражняват добре ", съобщи Малдини по време на диалог в Инстаграм с някогашния си съотборник в тима Филипо Индзаги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР