Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни е на път да

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни е на път да
Коментари Харесай

Уейн Руни е на път да се завърне в английския футбол

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни е на път да се завърне в британският футбол, откакто се раздели с американския Ди Си Юнайтед.

Според медиите на Острова Руни е главен любимец да поеме Бирмингам Сити, чийто сегашен необут - Джон Юстас, най-вероятно ще застане отпред на шотландския Рейнджърс, откакто към този момент бе освободен от клуба от Чемпиъншип.
 Англия няма да разчита на Сака против Австралия и Италия
Англия няма да разчита на Сака против Австралия и Италия

Сака пропусна мач от Висшата лига за първи път от май 2021 година при триумфа на Арсенал с 1:0 над първенеца на Висшата лига Манчестър Сити

Доскорошният най-хубав изпълнител в историята на Англия е в положителни връзки с един от шефовете на Бирмингам Гари Кук.

Освен това най-големият наследник на Руни - Кай, който играе в академията на Ман Юнайтед, внезапно стартира да следи в обществените мрежи играчи на Бирмингам, с което косвено удостовери слуховете.

Иначе Руни си потегли от МЛС, откакто не съумя да класира тима си за плейофите. Той има опит от работа в дивизията, където водеше преди време Дарби Каунти. Очаква се в негоният екип да влязат Ашли Коул и Джон О " Шей.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР