Легендата на Лудогорец Козмин Моци говори след мача с Левски,

...
Легендата на Лудогорец Козмин Моци говори след мача с Левски,
Коментари Харесай

Козмин Моци: Какво точно направих след гола си срещу Левски? Не съм обиждал никого, мен обиждаха цял мач!

Легендата на Лудогорец Козмин Моци приказва след мача с Левски, извоюван от " орлите " с 2:0 в София. Румънецът вкара второто попадение от дузпа, след което отиде към Сектор " Б " и подвигна победоносно ръце. Което беше признато от почитателите на " сините " като провокация. Много от тях отидоха на пистата и се запътиха застрашително към Моци.
 Петричев се изцепи: Козмин Моци е най-обичаният футболист в България!
Петричев се изцепи: Козмин Моци е най-обичаният футболист в България!

" Всеки има право да се радва, когато вкарва гол "

" С какво толкоз подразних почитателите на Левски? Точно това се чудя и аз. Нe съм имал желание да ги нервирам. Вкарах гол от дузпа, с който спечелихме един доста значим мач против мощен съперник. Реагирах по този начин, както са го правили и ще го вършат хиляди футболисти. Не съм имал за цел да предизвиквам никого. Не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща.

Тази нервност е изцяло непотребна. Но признавам, че съм сюрпризиран от държанието на шефовете в Левски. Не считам, че е вярно да приказват за мое наказване, в случай че просто показах насладата си. Не направих никакви жестове. Дори не си смъкнах фланелката. А получих втори жълт и червен картон. Всъщност какво да прави един футболист, в случай че не да се радва, когато вкара гол? ", сподели той пред сътрудниците от " Спортал ".

" Важното, че спечелихме трите точки в доста значим миг. Победата беше значима и за нас, и за противника, който също се бори за купата. Ние дойдохме в София след някои не положителни резултати и може би това малко ни държеше в напрежение. Но бихме Левски справедливо. Смятам, че през целия мач бяхме по-добрият тим. Първенството още не е решено, само че аз имам вяра, че Лудогорец ще е първенец ", добави Моци.
 Павел Колев: В естествена страна Козмин Моци ще получи най-малко пет мача наказване
Павел Колев: В естествена страна Козмин Моци ще получи най-малко пет мача наказване

" Мачът с ЦСКА е значим за Левски, без значение какъв цвят на екипа носи тимът, с който ще играем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР