Легендата на Левски - Стефан Аладжов - сподели пред Мач

...
Легендата на Левски - Стефан Аладжов - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Стефан Аладжов: Ще бъде трудно срещу Шкупи

Легендата на Левски - Стефан Аладжов - показа пред " Мач Телеграф " мнението си за представянето на " сините " в мача с Ботев Пд, извоюван с 3:1. Той разяснява и това дали Сонко Сундберг има заслужен заместител в редиците на отбора.

" Доволен съм от това, което Левски сподели като игра против Ботев Пд. При 2:1 се сътвори леко напрежение. Иначе добре играха момчетата и справедливо взеха трите точки. Сега следва доста значим дуел с Шкупи. Желая триумф на Левски и нека да вземем добър резултат в Скопие. Доколкото съм осведомен - " сините " няма да си отсрочват срещите в шампионата, както направиха други тимове. Ще бъде мъчно против северномакедонците. Много е значима срещата там и нека да вземем един добър резултат - Левски да победи. Според мен и равенството там ще е добър резултат. В София по-късно ще довършим започнатото с помощта и на публиката ", стартира той.

" По всяка възможност Сонко Сундберг ще бъде продаден. Щом по този начин са решили от управлението, значи това е. Може би ще се търси някое ново попълнение, а може и да се разчита на наличните играчи. Първенството стартира и зависи от доста неща,

най-много финансите. Дали е вярно, че отива в Лудогорец, или не? Ще се види. Явно финансовото положение не е положително, с цел да се прибегне до този ход. Кристиaн Димитров е постоянен и има качества да замести Сонко. Трябва да му се даде късмет, а той да го употребява ", продължи легендата.

" Марин Петков се показа добре като заместител на Цунами. Виждаме, че Анди Краев остана на пейката в мача с Ботев. Той прави доста работа, само че си изкарва и много лесни картони. Рисков състезател е, само че такава му е и позицията ", приключи Аладжов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР