Легендата на Левски - Кирил Ивков, говори пред Мач-Телеграф преди

...
Легендата на Левски - Кирил Ивков, говори пред Мач-Телеграф преди
Коментари Харесай

Ивков: Радвам се, че взимаме играчи, които знаят какво е Левски

Легендата на Левски - Кирил Ивков, приказва пред " Мач-Телеграф " преди идния мач на " сините " против Етър.

" Оптимист съм за мача с Етър, само че изцяло сигурен няма по какъв начин да бъда. Гледах деликатно контролата с Витоша, в която Георги Тодоров пусна безусловно всички играчи, които можеше да употребява. Две са нещата, които най-вече ме радват сега в Левски. Едното е, че в клуба се завръщат наши момчета. Радвам се, че си прибрахме Боби Цонев, а на път да подпише е и Ради. Познавам ги от много години, когато бях шеф на школата. Още помня по какъв начин клубът ги подценяваше и пренебрегваше. Не им се даваше късмет, а взимахме от кое място ли не играчи, които не бяха по-добри от тях. Доколкото си припомням треньор тогава беше Гонзо. Сегашният ментор Гошо Тодоров пък водеше тима ни, който играеше в елитната юношеска група. Помня по какъв начин близнаците молеха Гошо Тодоров да накара Гонзо да им разреши да играят най-малко в елитната, тъй като единствено упражняваха с първия тим, без да се разчита на тях. Радвам се, че в този момент взимаме такива момчета, тъй като те знаят какво е Левски и не са като чужденците, които мислят единствено за пари ", сподели Ивков.

" Тъкмо с парите е обвързвано и другото нещо, което ме радва в клуба. Разговарял съм и с Наско Сираков, и с Георги Тодоров и знам, че нито един от футболистите не мрънка за пари и не заплашва с овакантяване. Всички са съсредоточени в тренировките и мислят единствено за футбол, което е най-важното. Жалко единствено, че още нямаме мощен спонсор. Наско Сираков обаче не е човек, който ще остави каруцата в калта и съм сигурен, че ще измисли нещо ".

" Честно казано бях сюрпризиран от огромната победа на Левски в Монтана. Очаквах и там да е по-трудно. Ядосах се доста, че Робърта не вкара това състояние в Кърджали към края на мача. Ако бяхме спечелили и там, щяхме да сме с друго самочувствие ".

" Мисля, че проблемите в клуба бяха повода да стартираме по-разколебано. Етър играеха добре през предишния сезон, само че в този момент като ги виждам са в същата рецесия, в каквато сме и ние. Очаквам победа за Левски, с която най-сетне да сложим завършек на тази черна серия на " Герена ", приключи легендата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР