Легендата на Левски Божидар Искренов се похвали с радостно събитие

...
Легендата на Левски Божидар Искренов се похвали с радостно събитие
Коментари Харесай

Божидар Искренов се похвали с хубава новина

Легендата на Левски Божидар Искренов се похвали с радостно събитие в неговото семейство. Дъщерята на някогашния нападател Настася се е сгодила за своя дълготраен американски другар. На страницата си във “Facebook” Гиби описа по какъв начин обичаният на щерка му персонално изискал ръката й от него и това е трогнало “Радостта на Народа”, както е прочут още Искренов. Гибона разгласява и фотография на двамата влюбени, като на ръката на Настася се вижда годежен пръстен.



“С горделивост и наслада бих желал да споделя моето благополучие с Вас почитателите ми. Моята щерка красива, блага, интелигентна с най-голямото сърце на света и най-красивите сини очи Настася получи предложение за брак от своя дълготраен американски другар Джонатан. Той персонално изиска ръката и от мен. Жест, който извърши очите ми със сълзи и ме върна в тези години обратно в които неможех да си показва, че бих дал моят елмаз на някой различен мъж.

" Бъди щастлива дъще. Не забравяй, че няма нищо на тази земя с което да сравня любовта си към теб ". Попътен вятър по трънливия път на фамилния живот ти желаем от сърце и дано Джонатан знае, че не се багра от " тръните”, написа Искренов в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР