Легендата на Левски – Емил Спасов – сподели пред Мач

...
Легендата на Левски – Емил Спасов – сподели пред Мач
Коментари Харесай

Емил Спасов: Политиката няма място в спорта

Легендата на Левски – Емил Спасов – показа пред „ Мач Телеграф “ мнението си за селекцията на отбора до този миг. Той разяснява и обстоятелството, че „ сините “ ще играят контроли против съветски тимове на лагера си в Дубай и направи едно забавно съпоставяне.

„ С оглед на финансовото положение на тима и отговорностите, които имаме, селекцията до този миг е в рамките. Не знам каква ще бъде тази година, само че нека да е по-успешна тя за Левски. Дано „ сините “ се върнат още веднъж към успехите и да зарадват почитателите си, които не ги оставят нито за момент “, стартира Спасов.„ Последните месеци не бяха приятни. Привържениците извънредно доста оказват помощ. Кърпят се нещата непрекъснато. Като една остаряла дреха, която се цепи непрестанно и се пробива и непрекъснато би трябвало да се зашива и кърпи, с цел да може да се носи. Малко преразказвам, но ситуацията е такова. Имам вяра, че в най-скоро време нещата ще се оправят финансово. Добре е, че тимът е на подготовка на хубаво място с отлични условия. В България тази подготовка щеше да е надалеч по-трудно да се направи. Макар че тази година времето доста ни оказва помощ. В Дубай нещата са напълно разнообразни и въобще футболът в света е на напълно друго равнище от този в България. Каквато ни е страната, подобен и футболът. " " Надявам се този престой на Асен Чандъров да бъде по-успешен от предходния му. Все отново към този момент е натрупал надалеч по-сериозен опит. Дано помогне на тима. Рикардиньо също се надявам да е точното попълнение и да свърши работа. Основният проблем ни е реализирането на ситуациите. Липсваше голмайсторът, който да води офанзивата. Левски е бил постоянно мощен, когато е имал мощен централен нападател. Това е от времето на Кукуша, Гунди, Мишо Вълчев, Наско Сираков и така нататък Това ни е ахилесовата пета, тъй като отборът играе обичайно и подредено, с помощта на управлението и треньорите, отпред с Мъри Стоилов. Много пропущат, а тази игра е игра на голове. Дано в този момент, когато са в Дубай и ще проведат редица контроли и се обиграят, напролет да наподобяват надалеч по-добре. Отборът е добър. Да, има какво да се желае, само че е надалеч по-добър спрямо минали години. Дано и шанс да имаме. Мисля, че и Кристиан Димитров ще заздрави отбраната в допълнение. Не е загадка, че имахме единствено трима централни бранители и при травма или наказване се слагаха играчи, които не играят на тези постове “, съобщи „ синята “ легенда.

„ Георги Миланов несъмнено ще липсва. С качествата, които има и опита си, той способства доста за триумфите на Левски. Представи се на високо равнище и беше измежду класните играчи в тима през годината. По мотив, че „ сините “ ще играят контроли с съветски отбори съм на мнение, че политиката няма място в спорта. Не бива да се мешат, с цел да се върви нагоре. Не е хубаво това, което се случва в Украйна, само че това е футбол. Надали ще е потребно Левски да играе единствено с тимове от Дубай. Не им е необикновено равнището. Това не трябва да пречи и не би трябвало да се вторачваме в това нещо. Малко смешно ми звучи. Забравихме, че спортът сплотява и той е всичко друго, само че не и политика. За страдание нещата в последно време се трансформираха. Всички желаеме това в Украйна да свърши час по-скоро. Но футболът не може да спре и това кой против кого играе в подготвителния интервал – не би трябвало да го разясняваме толкоз “, приключи легендата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР