Легендата на Лестър Сити - Клаудио Раниери, е напът да

...
Легендата на Лестър Сити - Клаудио Раниери, е напът да
Коментари Харесай

Клаудио Раниери прави сензационно завръщане във Висшата лига

Легендата на Лестър Сити - Клаудио Раниери, е напът да направи следващо завръщане в британската Висша лига. Sky Italia твърди, че експертът е дошъл на „ Викаридж Роуд “, с цел да застане отпред на Уотфорд.

Италианецът си завоюва статута на легенда на „ лисиците “, откакто през 2016 година шокира света, печелейки купата в конкуренцията на колоси от ранга на Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Челси, Манчестър Сити и Арсенал.

Сега предизвикването пред експерта наподобява още по-сериозно, тъй като „ стършелите “ са един от любимците за изпадане към Чемпиъншип. Тимът има единствено 7 точки от първите 7 кръга в шампионата, а в навечерието на паузата за националните тимове наставникът Сиско Муньоз се трансформира в първия уволнен треньор в лигата.

За последно Раниери бе отпред на италианския Сампдория, само че, макар желанието на клуба да преподпише, той остави договора си да изтече в края на сезон 2020/21.

Клаудиo Раниери се обрисува да дебютира за Уотфорд на 16 октомври против Ливърпул. Четири дни по-късно той ще означи 70-годишния си празник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР