Легендата на френското кино днес навършва 88 години. Ален Делон

...
Легендата на френското кино днес навършва 88 години. Ален Делон
Коментари Харесай

Ален Делон на 88 - как живее актьорът днес


Легендата на френското кино през днешния ден навършва 88 години. Ален Делон от дълго време страни от камерите и не се появява на публични събития, само че все пак постоянно става обект на медиен интерес. През 2019 година, малко откакто получи “Златна палма ” на кинофестивала в Кан за изцяло творчество, артистът получи инсулт и се отдръпна от киното.

Миналата година обаче погрешно изтълкувана информация взриви целия свят - че артистът желае да постави завършек на живота си посредством евтаназия. Дъщеря му Анушка и най-малкия му наследник Ален-Фабиен разгласиха гневни възражения против медиите, като по думите им популяризират неверна информация, с цел да си завоюват рейтинг. Те помолиха да оставям татко им и фамилията му на мира.



Тази година се развихри нов скандал. Асистентката на Делон, която заживя с него от инсулта и се грижеше за здравето му, се оказа, че редовно е ограничавала контактите му с неговите деца, прикривала е информация за здравословното му положение и е удряла кучето му. Кулминацията пристигна след разобличаване, че японката е теглила всяка седмица по 900 евро от сметката му. Повече по тематиката - тук.



През последните години Ален Делон живее сред Женева, Швейцария, където има къща наоколо до щерка си, и Души-Монкорбон, департамент Лоаре, близо до Париж. След абсурда с Хироми Ролин, той се откри в имението в Души, където огромният му сън Антони и щерка ми постоянно го посещават и остават за по-дълго. Снимките, оповестени от Антони, демонстрират, че артистът постоянно се радва и на наличието на внучките си, а Анушка се старае синът ѝ Лино да прекарва повече време с великия си дядо.

Ето някои настоящи фотоси на артиста:











 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР