Легендата на Coronation Street Сали Дайневор се наслади на пълноценна

...
Легендата на Coronation Street Сали Дайневор се наслади на пълноценна
Коментари Харесай

Сали Дайневър на Кори се събира отново с екранните деца и дъщерята на актрисата от BBC Waterloo Road

Легендата на Coronation Street Сали Дайневор се наслаждения на пълноценна среща със своето екранно и действително семейство през уикенда.

60-годишната звезда от „ Танци на лед “ прекара уикенда освен с щерка си Хати Дайневър, само че и с измисленото си поколение, някогашните звезди на Кори Хелън Фланаган и Брук Винсент. Хелън, която играеше дъщерята на Сали, Роузи Уебстър в сапунената стратегия на ITV до 2018 година, сияеше, до момента в който споделяше фотография, на която наваксва майка и сестра си на екрана в неделя.

„ Обичам те @sallydynevor, @ brookelevincent @hattiedynevorr, " два пъти Аз съм звезда... Измъкни ме от тук! звездата написа фотографията, на която се събира още веднъж с актрисата от Софи Уебстър Брук, Сали и Хати. Очевидно горда действителна и измислена майка, Сали също показа фотоси в личния си Instagram, като написа: „ Прекарах най-прекрасния ден с вдъхновяващи дами “.

Сали, която също е майка на актрисата от Бриджъртън Фийби Дайнвър, наподобява се наслаждаваше на подготовка, проведена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР