Легендата на Барселона Лионел Меси може отново да заиграе в

...
Легендата на Барселона Лионел Меси може отново да заиграе в
Коментари Харесай

Вицепрезидент на Барселона: Можем да си върнем Меси през 2023

Легендата на Барселона Лионел Меси може още веднъж да заиграе в клуба от идващия сезон, разкри вицепрезидентът по финансовите въпроси на каталунския клуб Едуард Ромеу. Аржентинският талант си потегли от " Ноу Камп " предишното лято, с цел да подпише с ПСЖ, само че след финансовото стабилизиране на Барса все по-често се приказва, че седемкратният притежател на Златната топка може да се завърне в отбора.

" Това би било допустимо от финансова позиция, защото след края на сезона той ще бъде свободен сътрудник. Но това е решение, което може да бъде взето само от треньорския щаб и самия състезател. Тези решения не влизат в моите отговорности, само че това би било допустимо, макар че не сме го заложили в бюджета ", разяснява Ромеу. " Той е емблема на нашия клуб, Барселона постоянно ще бъде неговият дом, само че решението е техническо ", добави вицепрезидентът на каталунците.

В същото време Ромеу разяснява и финансовото положение на Барселона. " Спасихме Барселона, само че към момента не сме решили проблемите. Клубът не е оздравен, ще са нужни доста ограничения, доста строга политика. Има още доста работа за извършване. През сезон 2024/25 ще бъдем на равнището, което ни отива ", изясни шефът на клуба. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР