Легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков и кметът

...
Легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков и кметът
Коментари Харесай

Христо Стоичков и кметът на Бургас наградиха участниците в детски футболен турнир

Легендата на българския и международен футбол Христо Стоичков и кметът на Бургас Димитър Николов наградиха участниците в детски футболен шампионат, който се организира на площад „ Тройката “ в морския град. 

 

В шампионата, участваха тимовете на ФК „ Бургас спорт “, ФК „ Нефтохимик “, ФК „ Черноморец 1919 “ и ДФК „ Звездичка “. Победител в конкуренцията стана съставът на „ Черноморец 1919 “.

 

По време на събитието Камата се срещна със свои фенове, пристигнали за представянето на книгата му „ Христо Стоичков. Историята “. Първите 500 от неговите фенове получиха биографичното издание като подарък от именития нападател, обезпечен от сътрудниците в организацията на събитието - TRIA CITY CENTRE.

 

По време награждаването кметът Димитър Николов прикани дребните футболисти да бъдат упорити и всеотдайни в тренировките.

 

„ Пожелавам на всички млади футболисти на нашия град първо да са здрави и да следват образеца на Христо Стоичков. Да поставят повече старания в тренировките и да работят крепко за своето израстване като спортисти по този начин, както той го е правил през цялата си кариера. “, сподели Димитър Николов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР