Легендата на българския футбол Пламен Гетов сподели пред Мач Телеграф

...
Легендата на българския футбол Пламен Гетов сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Пламен Гетов: ЦСКА винаги е бил силен в Европа, проблемите в Левски са заради безпаричието

Легендата на българския футбол Пламен Гетов показа пред " Мач Телеграф " упованията си за мача сред ЦСКА и Левски в петък. Както е известно, гениалният реализатор на директни свободни удари, е носил екипите и на двата клуба.

" Очаквам същинско дерби. Единственото, което доста ще липсва, е публиката. ЦСКА е любимец, само че доста ще зависи по какъв начин ще потръгне мача първоначално. Невинаги любимецът е побеждавал в тези дуели.
 Левски ще бори ЦСКА с тактиката на Акрапович
Левски ще бори ЦСКА с тактиката на Акрапович

Стоянович желае да се опълчи оптимално на " армейците "

Харесва ми това, което видях от ЦСКА в Европа, само че ЦСКА постоянно е бил мощен в Европа. Акрапович усъвършенства желанието за изява на футболистите. Знаете, че нормално по този начин става след треньорска промяна.

Питате ме за проблемите в Левски. Там мисля, че е ясно защо става въпрос. Всичко идва от безпаричието. Много играчи напуснаха, в този момент гледат да си продават най-хубавите футболисти. Спортно-технически нещата доста се утежниха след излизането на братята Цоневи и Стайн Спиерингс. Без тях е друго. И няма по какъв начин да е другояче. Нали знаете приказката: " Кажи ми какви са ти халфовете, с цел да ти кажа какъв ти е тимът ". Халфовете би трябвало да вършат играта, а на тези на Левски в този момент над 50% от пасовете са встрани и обратно. Такава игра на мен не ми харесва. Наско Сираков ще направи по този начин, че Левски да си стъпи на крайници. Но без мощен общоприет спонсор няма по какъв начин да стане ".
 ЦСКА приготвя звездна селекция с латиноамерикански нападатели
ЦСКА приготвя звездна селекция с латиноамерикански нападатели

Вече се търсят заместници на Али Соу
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР