Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев прави своя концерт-бенефис в

...
Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев прави своя концерт-бенефис в
Коментари Харесай

Легендарният Мустафа Чаушев излиза с Порше на сцената на Летния театър за прощалния си концерт

Легендата на българската сцена Мустафа Чаушев прави своя концерт-бенефис в Летния спектакъл на Бургас от 20.30 ч. тази неделя (29.07.). Прощалният музикален театър на един от най-обичаните реализатори у нас се споделя „ Злато мое” и ще се трансформира в кулминационната точка на идния уикенд, написа " Флагман ".

Бенефисът ще бъде извънредно блестящ и обилен. Невиждано светлинно шоу ще се развихри на сцената на театъра. Класически, съвременен и фолклорен балет ще приковат вниманието на публиката в съпровод с най-хубавите песни на Мустафа Чаушев.

Уникален състезателен автомобил Порше и мотори ще вземат участие в хореографията на едно от осъществяванията в концерта. Изявата ще се трансформира в исторически миг за Летния спектакъл в Бургас, защото се случва за първи път.

Мустафа Чаушев ще се качи на сцената и ще изпее прощално и от сърце за бургазлии емблематичи свои песни. Специално присъединяване в последения концерт ще вземе неговата щерка Ажда Чаушева - млад и прочут реализатор. " Чувствам се доста щастлива, само че и разчувствана. Концертът е финален от този мащаб за татко ми в Бургас. Благодаря на бургазлии, че ще бъдат с нас на толкоз значимо събитие! Пожелавам им да са здрави и да поддържат българската музика! ", показа Ажда пред Флагман.БГ във връзка идния концерт-бенефис.

Мустафа Чаушев е легенда в българската известна музика. Той е най-продаваният артист на компания „ Балкантон” през 80-те и 90-те години у нас. Дългосвирещите грамофонни плочи „ Злато мое”, Обич моя” и „ Мъко моя” са трансформират в златна, платинена и диамантена плочи. Няма български дом, който да не има албум с изпъленения на артиста.

Мустафа Чаушев е изнесъл хиляди концерти по целия свят. Гастролирал е в Русия, Куба и други страни.

Билети за концерта-бенефис могат да бъдат закупени на алегорична цена от 10 лева на 28-и и 29-и юли от 16:00 ч. на касата на Летния спектакъл. Организаторите поучават да побързате, тъй като местата в Летния спектакъл са съвсем разпродадени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР