Легендата Христо Стоичков отговори на Стойчо Стоилов - главния мениджър

...
Легендата Христо Стоичков отговори на Стойчо Стоилов - главния мениджър
Коментари Харесай

Стоичков: Стоилов е причината да не съм на Армията, но времето му изтича

Легендата Христо Стоичков отговори на Стойчо Стоилов - основния управител на ЦСКА-София. В своя Инстаграм профил Камата репликира шефа, в резултат на отговор на думите на му по отношение на коментар на Камата след финала за Купата на България: " Това не обикновено за мен. Ако излезе с имена да каже. Аз имам доста да кажа по тази тематика ".

В профила си Христо Стоичков не посочва поименно Стоилов, само че от думите му се подразбира, че става въпрос за него, защото различен от мощните управителни фактори на " Армията " тези дни не е давал изявленията или изказвания, в които да се загатва Христо Стоичков.

View this post on Instagram
Разбрах, че един човек приказвал за мен. Изгоних същия субект от съблекалнята на Литекс преди доста години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един продънен $, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази постоянно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА в този момент, само че ще им кажа, че този продънен $ няма да донесе положително на ЦСКА. Той е повода ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм надалеч от Армията.Аз не повеждам такиви футболисти на ЦСКА. Виждам в обществените мрежи какъв брой доста го “обичат” този субект и нека по скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да споделям нещата почтено и това което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и почитателите ще го запомнят с това, че на всички игрища желаят да го бият и с това какъв брой наши гении погуби. А на някогашният герой ще му кажа не се крий зад тях, в случай че имаш нещо да ми казваш телефона ми е отворен. Ще завърша с това, армейци постоянно ще съм правилен на ЦСКА

A post shared by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) on Jul 17, 2020 at 10:56am PDT

" Разбрах, че един човек приказвал за мен. Изгоних същия субект от съблекалнята на Литекс преди доста години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един продънен $, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази постоянно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА в този момент, само че ще им кажа, че този продънен $ няма да донесе положително на ЦСКА. Той е повода ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм надалеч от Армията. Аз не повеждам такиви футболисти на ЦСКА. Виждам в обществените мрежи какъв брой доста го “обичат” този субект и нека по-скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да споделям нещата почтено и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и почитателите ще го запомнят с това, че на всички игрища желаят да го бият и с това какъв брой наши гении погуби. А на някогашния герой ще му кажа не се крий зад тях, в случай че имаш нещо да ми казваш телефонът ми е отворен. Ще завърша с това, армейци, постоянно ще съм правилен на ЦСКА ", написа Камата в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР