Легендата Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа

...
Легендата Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа
Коментари Харесай

Стоичков ще рекламира България като туристическа дестинация

Легендата Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България. Той снима видео послание за румънско начин на живот предаване в една от огромните малките екрани, като част от акцията за разпространение на страната ни, оповестиха от Министерството на туризма. Камата обръща внимание на разнообразните туристически артикули – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. 

Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещаване на страната през идния летен сезон. " Знаете какъв брой сме гостоприемни, постоянно сте добре пристигнали в България. Бил съм доста пъти в Румъния и знам по какъв начин ме посрещате, по тази причина тази година ви чакаме на нашето Черноморие ", споделя Стоичков.

Бившият футболист обръща внимание и на зимните благоприятни условия за почивка в курортите ни. 

Целта на акцията е да ускори и поддържа видимостта и наличието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от международна големина и носи по този начин търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни интензивности. Видеото е снимано безплатно. 

Министерството ще продължи да си сътрудничи с изявени и потвърдени българи, които популяризират страната ни по света във всички сфери на публичния живот – просвета, просвета, изкуство, спорт, нововъведения, с цел да допринесат за позитивния имидж на България като сигурна и богата на преживявания дестинация.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР