Легендарният вратар на "Нефтохимик", който обра отец Иван, вадейки пари

...
Легендарният вратар на "Нефтохимик", който обра отец Иван, вадейки пари
Коментари Харесай

Арестуваха футболна легенда за обира на отец Иван

Легендарният вратар на "Нефтохимик ", който обра отец Иван, вадейки пари от касата за дарения с пинсети, е задържан, заяви "Телеграф ".

45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-о РПУ в столицата в сряда вечерта, а през вчерашния ден беше предаден на елинпелинската полиция, която го беше оповестила за търсене в цяла България.

Вратарят от "Нефтохимик " беше изловен при започване на ноември от камери в храм "Свети Троица " на отец Иван по какъв начин вади банкноти от кутията с пинсети за скубане на вежди. По този метод той съумял да влезе близо 1000 лв., след което се покрил.

"Не си припомням да съм крал, аз съм невменяем ", споделил той. Опитал да омилостиви проверяващите с обстоятелството, че жена му се развела с него и надали не го оставила на улицата, тъй като му взела всичко.

Затова се принудил да отиде в храма на отец Иван да краде. "Взех единствено 40 лв. ", твърдял Шулев. Свещеникът обаче е на безусловно противоположното мнение.

"Крадецът влиза единствено при нас, обикаля и по други църкви, само че там не са го видели, несъмнено тъй като нямат камери. Ние от август не сме отваряли касата, тъй като там събирахме парите за тока. Той е 1200-1300 лева, в този момент по какъв начин ще ги съберем още веднъж не знам ", показа след кражбата отец Иван.

Веселин Шулев е с повдигнато обвиняване за кражба и му е наложена мярка "подписка ". Ако бъде приет за отговорен, може да отнесе до 8 години затвор, пробация или санкция от 100 до 300 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР