Легендарният вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съжалението си,

...
Легендарният вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съжалението си,
Коментари Харесай

Оливер Кан: Сър Алекс все още ми се сърди, че не преминах в Юнайтед

Легендарният вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съжалението си, че в никакъв случай не е играл за Манчестър Юнайтед. Кан, който има рекордните 557 мача в Бундеслигата зад тила си, съобщи пред "Билд ", че през 2003 или 2004 година е трябвало да подпише с "червените дяволи ".

"Сър Алекс Фъргюсън към момента ми е ядосан поради отхвърли ми. Той бе сигурен, че ще мина в Манчестър Юнайтед през 2003 или 2004 година, само че аз бях по-заинтересован от това завърша една епоха в Байерн ", сподели Кан. "Сега, когато погледна обратно, си мисля, че трябваше да постъпя по различен метод. Да играя за Манчестър Юнайтед щеше да бъде хубаво предизвикателство ", добави някогашният национал на Германия.

В изявлението си пред "Билд " Кан описа и за финала в Шампионската лига през 1999 година, в който Байерн отстъпи с 1:2 пред Манчестър Юнайтед, въпреки единствено 2 минути преди края на срещата баварците да водеха с 1:0.

"Спомням си финала в Шампионската лига против Манчестър Юнайтед като победа. Просто забравих за последните 2 минути ", декларира на смешка Кан. Въпреки разочарованието от изгубения край в Барселона, Кан и Байерн въпреки всичко стигнаха до най-престижния трофей в клубния футбол 2 години по-късно, когато във финала надиграха испанския Валенсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР