Легендарният треньор Люпко Петрович е човекът, който ще подготвя тактиката

...
Легендарният треньор Люпко Петрович е човекът, който ще подготвя тактиката
Коментари Харесай

Люпко Петрович подготвя тактиката на ЦСКА за Лудогорец

Легендарният треньор Люпко Петрович е индивидът, който ще приготвя тактиката на ЦСКА в мачовете до края на сезона, написа " Тема спорт ". Официално наследникът на подалия оставка Любослав Пенев Добри Митов дава напътствията по време на мачовете, само че сърбинът е треньорът в " сянка ".
 Люпко Петрович: Ел Маестро беше млад за ЦСКА
Преди гостуването на Черно море във Варна камерите уловиха близо 5-минутен диалог сред двамата, в който носителят на КЕШ с Цървена звезда от 1991 година даваше инструкции на по-младия си сътрудник.

Петрович зае място на скамейката по време на срещата, до момента в който другият съветник на " алените " Димитър Пенев изгледа мача от трибуните.

ЦСКА надделя Черно море в типичния жанр на Петрович - с контраатаки. Подходът на сърбина за конфликта с Лудогорец най-вероятно ще бъде същият. " Червените " няма да се хвърлят сляпо в офанзива, макар че би трябвало да гонят триумф с два гола разлика.

В същото време стана ясно, че в Лудогорец не са удовлетворени от работата на треньора Стойчо Стоев. В последните два кръга разградчани завоюваха едвам една точка, като бяха надиграни от Черно море и Берое. Напрежението се прояви и при експлоадирането на Марселиньо поради промяната му на " Тича ".

Преди мача в събота на " Българска войска " Лудогорец има задатък от три точки, само че при загуба с два гола разлика ще бъде свален от върха от ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР