Легендарният треньор и футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира

...
Легендарният треньор и футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира
Коментари Харесай

Паро Никодимов: Няма да е лесно ЦСКА да стане шампион, защото Лудогорец има добра организация на всички фронтове

Легендарният треньор и футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, разяснява пред " Тема Спорт " успеха на ЦСКА против Локомотив (Пд) и все по-реалните шансове на " алените " за успех с шампионската купа.
 Пламен Гълъбов: Липсва ми съблекалнята на ЦСКА
Пламен Гълъбов: Липсва ми съблекалнята на ЦСКА

" Приятно сюрпризиран съм от футбола в Израел "

" Футболистите се бореха през целия мач, само че и шансът ги покри в доста моменти, което в последна сметка го има във футбола. Като игра ЦСКА не впечатли с нещо, само че си личеше огромното предпочитание. Щом това е налице, полека-лека нещата стартират да се усъвършенстват. В този дух би трябвало да се продължи. Няма да е елементарно ЦСКА да стане първенец, тъй като знаем против какъв съперник се бори - с добър тим и организация на всички фронтове. Битката с Лудогорец я знаем доста добре през последните години.

Могат да се чакат още много удари под кръста, само че когато самичък си направиш някоя пакост, и ти си носиш виновността. Ако си по-силен, ще се пребориш. Да, правилно, в някои мачове има фрапиращи случаи в интерес на един тим, само че във всеки дуел би трябвало да доминираш и да търсиш успеха, с цел да си свършиш работата ".
 ЦСКА върви по шампионски график
ЦСКА върви по шампионски график

Статистиката обнадеждава " армейците "

Легендата на " армейците " приказва още за работата на Саша Илич и идните мачове на отбора в Първа лига против Локомотив София и Черно море.

" Не може да има отмалялост в отбора, който се усеща по този начин, да си стои у дома. Саша Илич е най-близо до тима и вижда кой състезател в какво положение е. Ротациите, които прави, са положителни. За момента успешно управлява състава. С това разполага и към този момент има триумфи. Друго не желаеме от него. Очаквам сложни дуели с Локомотив (София) и Черно море, които ще се хвърлят крепко. Трябва цялостна готовност, с цел да се завоюват тези срещи. Ако това се случи, тимът ще зимува пред Лудогорец и напролет ще се води люта борба ", разяснява Аспарух Никодимов.
 ЦСКА - първенците и жадните за титли
ЦСКА - първенците и жадните за титли

Саша Илич е №1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР