Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е гледал играчи на Славия

...
Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е гледал играчи на Славия
Коментари Харесай

Люпко гледа играчи на Славия за Звезда

Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е гледал играчи на Славия за сръбския гранд Цървена звезда, твърди " Тема Спорт ". Както е известно, досегашният ментор на ЦСКА-София бе в ложата на стадион " Царско село " в понеделник вечер за дуела с " белите ". Той пристигна в компанията на сърбин, с който е пътувал до София.

Наскоро Петрович бе на стадион " Райко Митич " в Белград, където снима фотосесия за 29 години от извоюваната КЕШ с Цървена звезда през 1991-а. Тогава той е разговарял с управлението на сръбския гранд и старши треньора Деян Станкович да оказва помощ като част от скаутското звено. В Звезда са безапелационни, че Люпко има натъртено око и може да е от изгода за клуба. В тази връзка в понеделник той изненадващо се появи на кокетното оборудване в комплекса " Царско село ". Около час Петрович почтително си записваше в бележник видяното, като си потегли през второто полувреме.

При идването си сърбинът организира къс диалог с наставника на Славия Златомир Загорчич, а след това на трибуните седеше до легендата на Левски - бранителя Пламен Николов, като наоколо до него бе и Росен Кирилов, на който бе ментор в Литекс.  Люпко Петрович гледа онлайн Царско село - Славия
Според осведомени Петрович е харесал младия халф на " белите " Филип Кръстев. Той направи добър мач. 18-годишният младежки национал израства с всеки минал дуел и надали ще остане още дълго на стадиона в " Овча купел ", предвиждат експертите у нас.

Преди години Славия продаде на Цървена звезда един от огромните си гении Благой Георгиев. efbet Лига 25 кръг, понеделник 8 юни  Царско село 1:3краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР