Легендарният спортист олицетворява технология и качество - ключови компоненти за

...
Легендарният спортист олицетворява технология и качество - ключови компоненти за
Коментари Харесай

Шесткратният световен шампион във Формула 1™ Люис Хамилтън е посланик на бранда LG SIGNATURE

Легендарният състезател въплъщава технология и качество - основни съставни елементи за триумфа на ненадминатите решения за дома LG SIGNATURE

LG Electronics (LG) разгласи, че шесткратният международен първенец във Формула 1TM Люис Хамилтън е разгласен за международен дипломат на марката LG SIGNATURE - марката за премиум решения за дома на компанията. Той ще се включи в нова акция, която ще комуникира философията на марката „ Изкуството въодушевява технологията, технологията добавя изкуството. "

По време на новата акция Хамилтън ще показа с публиката своите мисли за воденето на моден, изискан живот, какво го стимулира да бъде най-хубавият в сферата си и по какъв начин LG SIGNATURE въплъщава метода му на живот. Сътрудничеството се основава на елегантността и насладата от хубавия живот, а Хамилтън и LG SIGNATURE показват, че с цел да бъдеш на върха, е належащо полагането на доста старания.

Като човек с редица гении и интерес към детайлите и дизайна, Хамилтън е олицетворение на умения, жанр и точност. Ролята му, обвързвана с LG SIGNATURE, ще подчертава върху отличното показване на първокласните решения на марката.

„ LG SIGNATURE е бранд, който се стреми да бъде най-хубавият във всичко, което прави. Това беше и първото нещо, което ме притегли, " показа Хамилтън. „ Съвременните му решения безпроблемно съчетават най-нови технологии и първокачествен дизайн, с цел да реализиран оптимално осъществяване без взаимни отстъпки. "

„ Безотказен в устрема си към съвършенство във всички аспекти, Люис Хамилтън е олицетворение на това, върху което се гради LG SIGNATURE ", показа Ким Джин-хонг, началник на LG Global Marketing Center. " Влиятелен както в модата, по този начин и в спорта, Люис е вдъхновяваща фигура, която излъчва както артистичност, по този начин и взор към технологиите. Изключително горди сме, че е част от всичко това. "

LG SIGNATURE предлага разнообразна и възходяща гама, включваща нови 88 и 77-инчови OLED тв приемници, Wine Cellar, InstaView Door-in-DoorTM ледник, TWINWashTM съдомиялна и други. Безкомпромисното качество и фокусът върху най-важното са имплементирани във всеки от новаторските артикули на марката. За да научите повече за LG SIGNATURE, апелирам посетете www.LGSIGNATURE.com

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР