Легендарният нападател на ЦСКА Георги Денев изрази разочарованието си от

...
Легендарният нападател на ЦСКА Георги Денев изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Легендарен нападател на ЦСКА: Много и ми е мъчно за Гриша Ганчев

Легендарният нападател на ЦСКА Георги Денев изрази разочарованието си от слабия сезон на " алените " и двете калъфки, с които тимът приключи сезон 2021/22. Пред „ Мач Телеграф “ известният с прякора си Кучето деец обаче поддържа притежателя на клуба Гриша Ганчев, към който почитателите насочиха куп рецензии през последните седмици.

" Финалът за Купата на България не беше кой знае какво, нямаше голови положения. Един шут единствено и влезе автогол след рикошет. Не играят и двата тима! Лудогорец предстоящо стана първенец, обикновено се разви шампионата “, показа Денев и добави:

`Легендарен
" По наше време или трябваше да си първи, или никой не те признаваше. Не знам какво мислят тези момчета и управлението, само че аз скърбя доста и ми е мъчително за Гриша Ганчев, тъй като индивидът се раздава, само че няма кой да го оцени. Човек без неточности няма, а и толкоз неща са му на главата. Дано се оправят нещата в ЦСКА. Гледам си мачовете по малкия екран, пък и в последно време здравословно не съм толкоз добре “, призна роденият в Ловеч през 1950 нападател.

В кариерата си Георги Денев има 282 мача с алената фланелка, в които в вкарал 83 гола. Петкратен първенец на България (1971, 1972, 1973,1975 и 1976) и още три пъти притежател на Купата на Съветската войска (1972,1973 и 1974).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР