Легендарният италиански халф от 90-те години на миналия век Роберто

...
Легендарният италиански халф от 90-те години на миналия век Роберто
Коментари Харесай

Роберто Баджо: Вече не гледам футбол, намерих друго забавление- цепя дърва и работя с трактор

Легендарният италиански халф от 90-те години на предишния век Роберто Баджо се е отдал на земеделска работа и към този момент не се интересува от футбол.

" Вече не виждам футбол. Хората го намират за необичайно, само че какво от това? Тези, които живеят щастливо без футбол, неудачници ли са? Дори не виждам мачове, не ми е забавно. Освен това не обичам да разясня и подлагам на критика другите хора. Виждам някогашни мои съотборници да приказват като проповедници и си припомням, че едно време даже с ръце не можеха да спрат топката. Сега избирам да виждам баскетбол. Харесвам О'Нийл, бях почитател на Коби и боготворя ЛеБрон ", сподели Баджо пред Ла Република.

54-годишният някогашен футболист живее на село с жена си и трите им деца и се занимава със фамилната плантация.

" Намерих друго развлечение за себе си. Цепя дърва, работя с трактор и през нощта съм толкоз изтощен, че ми се вие свят ", сподели още Баджо.

Бившият италиански национал игра за Ювентус от 1990 до 1995 година, като е има 141 мача за клуба от Торино и 78 гола. Играл е още за Фиорентина, Интер, Милан и други Общо в кариерата си на клубно равнище има 643 мача и 291 гола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР