Легендарният главен редактор на Vogue е на поста си повече

...
Легендарният главен редактор на Vogue е на поста си повече
Коментари Харесай

Ана Уинтур напуска Vogue?

Легендарният основен редактор на Vogue е на поста си повече от три десетилетия, само че подготовката за новия брой на списанието повдигна някои подозрения за оставането ѝ на позиция.

Изборът за корица на септемврийското издание е Бионсе , а по този мотив стана ясно, че изпълнителката е получила „ невиждан надзор “ върху работата по него. Певицата е избрала да бъде снимана от 23-годишния Тайлър Мичъл, трансформирайки го в първия негър фотограф в 126-годишната история на Vogue, който ще бъде виновен за корица на списанието.
 Всеки ден е ново начало! Edna предлага Всеки ден е ново начало!
Септемврийското издание е най-значимият и предстоящ брой на стилната библия всяка година, който включва бъдещи трендове, най-вече на брой реклами, а суперзвездите на кориците му оказват помощ за най-високи годишни продажби.

Контролът, който Ана Уинтур упражнява върху списанието, е легендарен (и даже служи за ентусиазъм на „ Дяволът носи Прада “) , по тази причина свободата, която Ана Уинтур поверява на Бионсе, е съмнителна и накара мнозина да мислят, че по този метод журналистът ще направи своя финален реверанс пред читателите.

 Бионсе Getty

През последните месеци се носи сходен слух, обвързван с опцията 68-годишната Уинтур да заеме даже по-висок пост в медийната група Condé Nast или даже отдръпването ѝ от сферата . Някои даже залагат, че нейн заместител би могъл да бъде Едуард Енинфул – основният редактор на английското издание на Vogue. Той съумя да възроди списанието за къс интервал откакто зае поста на мястото на Александра Шулман, напуснала изданието след 25-годишна работа на началник.

Дали обаче е допустимо свободата на Бионсе и нейното снимане от първия негър създател на корица на американския Vogue е метод да бъде показан Енинфул, също негър, като правоприемник на Уинтур?

 Едуард Енинфул Getty

Не и в случай че съдим по изказването на изпълнителния шеф на Condé Nast – Боб Сауербърг , след новините за септемврийския брой. Сауербърг споделя: „ Ана Уинтур е необикновено надарен и изобретателен водач, чието въздействие е извънредно. Тя е от извънредно значение за бъдещата промяна на компанията и се е съгласила да работи с мен в ролята на основен редактор на списание Vogue и креативен шеф на Condé Nast за неопределен срок.”

Предните клюки за напускането на Уинтур също бяха отречени през април от нейн представител, който сподели, че в тях „ няма никаква истина “.

 нов банер Edna

 нов банер Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР