Леенето на куршум е един от онези ритуали, които и

...
Леенето на куршум е един от онези ритуали, които и
Коментари Харесай

Ритуала леене на куршум стъпка по стъпка! Какво да очаквате

Леенето на патрон е един от тези ритуали, които и до през днешния ден убеждават хората в своята лечебна мощ. Главно до този обред се прибягва при мощна нерешителност от нещо. Страхът би трябвало да излезе отвън душата на човек, тъй като в противоположен случай може да го разболее. Силните стресови обстановки не трябва да се подминават току по този начин, тъй като може да нанесат трайни вреди върху вашето психическо и физическо здраве.

Важно е да отбележим, че не всеки може да прави ритуала леене на патрон. Леенето на патрон се предава от потомство на потомство. Хубаво е да го извършите най-много 40 дни след въпросния претърпян стрес.

Ето по какъв начин протича самото леене на патрон:

Най-напред в нажежен съд се разтопява парче олово. Когато огънят е мощен, оловото се залива със студена вода, а това води до разпръскването му и основаването на дребни парченца в избрана форма. Това се прави над главата на пострадания, до момента в който е затрупан с забрадка.

Интересно е, че според от причинителя на уплахата, оловото постоянно придобива неговата форма – животно, човек, автомобил или каквото и да е друго нещо.

Някои лечители извършат процедурата със заливането на оловото със студена вода по 3 пъти на 3 места - нормално върху главата, покрай сърцето и върху коленете, съгласно това къде се е настанила уплахата.

По време на леенето на патрон лечителят изрича специфични думи, молебствия, които оказват помощ за унищожаване на страха и лечение на потърпевшия.

Може дамата, която ви лее патрон, да ви даде да отпиете 3 дребни глътки от водата, в която се прави ритуалът. След това тази вода ще ви бъде дадена /обикновено в дребна бутилка/ и допустимо най-скоро би трябвало да я излеете върху главата на куче. Символиката в това деяние е обвързвана с концепцията, че така както кучето ще се изтръска от тази вода, по този начин и вие от проблемите си.

Когато куршумчето е готово, би трябвало да го увиете в кърпичка, салфетка или хартия и да спите върху него 3 нощи. То би трябвало да бъде сложено под възглавницата ви. След като и третата вечер мине, наложително изведете парчето олово от къщата ви - може да го сложите на балкон, перваз и така нататък Дръжте го там, до момента в който не отидете да го хвърлите в течаща вода, с цел да може уплахът да отпътува надалеч от вас.

 Ритуала леене на патрон малко по малко! Какво да очаквате

Когато стигнете до реката, застанете с тил към нея, хванете пакетчето с олово в дясната си ръка и го сложете на сърцето си. Благодарете на Бог и му споделете всичко, което ви тежи, всичко, което желаете да ви се случи. След това метнете през рамо куршумчето, само че запомнете - никога не се обръщайте обратно към реката! Тръгнете си от реката, без да поглеждате обратно!

Както споменахме, това е един от античните ритуали за баене. Ето за какво има хора, които гледат скептично на неговата лечебна мощ. Факт е обаче, че прибегналите до него се усещат по-освободени и по-жизнени. Така че, в случай че към момента не сте се подлагали на леене на патрон, при последваща нерешителност може да опитате чудодейната мощ на този заветен обред.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР