Лечителят Мартин Вийн ще бъде периодично в София през целия

...
Лечителят Мартин Вийн ще бъде периодично в София през целия
Коментари Харесай

В България срещнах невероятни, стоплящи сърцето хора!

Лечителят Мартин Вийн ще бъде от време на време в София през целия октомври и ще е разполагаем за сесии за Акашови записи, самостоятелни и групове енергийни лечения в определни дни от месеца.
Вижте програмата и се регистрирайте тук или на имейл [email protected].
През 2021 година холандският врач Мартин Вийн и брачната половинка му, французойката Мадлен Милоу, вземат решение да се пренесат в България и да заживеят в малко село сред Ямбол и Сливен (разказахме ви тяхната история в Списание 8 бр. 11/2022 г.).

От началото на 2023 година Мартин Вийн идва в столицата постоянно, с цел да организира енергийни лечения и сесии за Акашови записи. Отзивите са позитивни: доста хора споделят, че след лекуването усещат лекост, лишаване на товар, изпускане на отрицателна сила, усъвършенстване на физическа болежка, прилив на сили, възстановяване на общото положение, възвръщане на желанието за живот.
Лечебният развой е друг и самостоятелен за всеки, споделя лечителят и прибавя: „ Всеки самичък би трябвало да интегрира лечебната сила по своя си метод. Важното е човек да обича себе си и да взима решенията в живота си в името на щастието си. С това идва и здравето. “
Срещаме още веднъж Мартин Вийн година след първото му изявление. Междувременно той е живял сред България и Гърция, посетил е София три пъти и е провел енергийни лечения със стотици българи.

Как се чувствате в България, какво е чувството ви за локалните хора?
За първи път посетих София преди 7 години, когато организирах и първите енергийни лекувания с локалните хора. Тогава даже не подозирахме, че в миналото ще се преместим да живеем тук. България е красива страна, впечатлен съм от естествените хубости, щедростта на хората и опциите, които има.

Причината да заживеем в България е елементарна – природата на хората. На пръв взор българите са доста затворени и не желаят да демонстрират и споделят възприятията и мислите си. Но откакто видят, че индивидът от другата страна е откровен и могат да му се доверят, те се отварят като цвете към слънцето.

България има дълга духовна история, която продължава да участва в живота и гените на нейния народ. Тази нематериалност и доверието в личната им вътрешен глас и сетива разрешава на българите да следват по-рядко срещаните пътища към личностно рационализиране. В България срещнах невероятни, стоплящи сърцето хора!

Разбирам, че българите, живеещи в чужбина, се връщат вкъщи, хората от градовете купуват селски парцели. Българите са борбени макар всички компликации и в действителност схващат полезностите на живота. Това ми харесва в България.

Кои са главните аргументи, заради които хората се обръщат към вас за енергийно лекуване?
от ноември предходната година ме срещна с доста хора. Благодарение на този материал моята задача доби популярност в България и ми разреши да срещна доста българи, които търсят пътя към здравето.

Мотивите на хората да идват и да ме посещават са доста, само че имам вяра, че вярата, за която приказвам и споделям, задейства сетивата на тези, които четат и слушат. Тази религия, която е във всички нас, има потребност от грижa. Тя разрешава на чудесата да се случват на всички равнища на нашия персонален живот. Вярата е като GPS, който ни води и ни държи по пътя на учението на Исус. Където има религия, подозрението няма място. Където има наслада, тъгата няма място. Там, където има признателност, има и повече блага.



Споделянето на тази религия отваря порти за нови вероятности към самия живот в сходство и естетика с индивида. Моята роля е да покажа тези благоприятни условия, като отварят вратата към увереността за нови и неразучени стъпки в живота. Хората идват, тъй като осъзнават, че ще получат поддръжка по пътя към реализиране на задачите и желанията си.
Какво съставляват енергийните лечения, по какъв начин протичат и какво да чакат хората, които желаят да ви посетят?
Моят татко имаше дарбата да лекува с сила посредством ръцете си, а аз усещах същата тази сила още от дете. Усещах силите и блокажите у хората, било то главоболие, болки в гърба или инфектиране на челюстта. Гледах хората и виждах тяхната болежка. Използвах очите, сетивата и ръцете си, с цел да оказвам помощ и даже отстранявам болката и дискомфорта на нуждаещите се.

По-нататък животът ме заведе неведнъж във Филипините. В продължение на 20 години още веднъж и още веднъж пътувах нататък учих от лечителя Алекс Орбито и други лечители там. Бях и негов асистент.

Сега, когато се приготвям за терапиите, медитирам и се апелирам в дните преди лекуванията. Чрез молитва и медитация се свързвам със сърцето ми и с хората, които срещам. Научих се да вярвам в процеса, да бъда спокоен и в мир. Имам вярата, че връзката с източника ще бъде с мен в нужни моменти.



Енергийното лекуване е свързване с силата на любовта и предаването й на индивида, който се нуждае от нея. Ръцете и очите ми виждат къде да бъдат сложени и да прокарат път на тази сила. Всъщност вашата религия и доверие ви разрешават да увеличите резултата. Ние постоянно работим като екип. Затова е значимо и посещаващите да се приготвят. Дишайте умерено, концентрирайте се върху стремежи резултат и бъдете с вярата. След и по време на лекуването някои може да се почувстват замаяни, да имат чувство за топлота на местата, където са сложени ръцете ми, да се усещат даже сънливи, други намират облекчение и нови сили. Определено отделете време за консолидиране на лекуването, запазете успокоение, пийте задоволително вода, без тежки физически натоварвания и си лягайте рано.

Когато събирате хората в групи, говорите за груповата целебна сила. Как се реализира този развой?
Предварителният диалог преди групова сесия е една от най-ценните и ефикасни подготовки за всяко лекуване. Осъзнаваме, че не сме сами,  можем да споделяме и обменяме мислите си и да позволим на божествената тишина да настъпи. Всъщност множеството присъстващи усещат друго и по-високо енергийно поле в стаята, в която седим дружно. Това в действителност е групово поле на шерване и успокоение. Всички са там за себе си и в това време всички осъзнават, че сме потребни за другите в същия миг.

Енергийните лечения се случват самостоятелно, в настрана помещение, само че по-късно човек се завръща още веднъж при групата и по този начин може да интегрира силата по-лесно. Съветваме хората след лекуването да поостанат малко, да се провиснал, да почувстват и осъзнаят това, което са усетили в персоналната сесия и в групата.

Способен ли е индивидът да се самолекува и в случай че да – по какъв начин да го направи?
Самолечението е едно от най-трудните неща за реализиране. Защо? Защото постоянно сме разсеяни, съмняваме се, въртим се в кръг от мисли и се придържаме към навиците си. Изцелението не може да се случи на мястото, на което е основан дискомфортът. Всъщност ние би трябвало да „ кривнем от пътя “, с цел да позволим на изцелението да навлезе в живота ни. Брус Липтън е споделил: смяната на средата трансформира резултата.
Как се лекува болест? На британски думата „ болест “ е „ dis-ease ”, в превод: нещо, което не е елементарно. Може да е болест, може да е неприятен табиет. Да бъдеш отрицателно надъхан от самото начало неприятен табиет ли е или заболяване? Същото важи и за вербалната експанзия или неприятното държание. След размисъл върху тези въпроси можем също да попитаме какво е излекуване и здраве? Дали е нещо, което нямаме, или е нещо, което имаме?
За да практикува самолечение, човек се нуждае от образование и познания. Да обърнем внимание на някои от обичаните ми учени и техния метод за виждане на здравето – Дейвид Хокинс, Джо Диспенза, Брус Липтън. В трудовете си те приказват за трансформирането на умствените мисли в отговор на физическо равнище. Този метод на мислене разрешава на тялото да следва мозъка. Знаем, че 95% от нашите реакции са основани в нашето подсъзнание. Това значи, че сме ръководени на автопилот, зареден от прекарванията ни в предишното. Когато човек влезе в положение на самодоволство, това води до обстановка, в която отрицателните мисли нямат място. Придържането към този метод на живот и трениране на мозъка изисква старания, дисциплинираност и време. Постоянните старания водят до отвод от „ неприятните привички “. А енергийните лечения са огромна поддръжка за поддържането на по-високи трептения.



Кой е огромният урок, който хората са склонни не помнят?
Свобода на избор, слово и да бъдеш това, което си. Бъдете себе си, следвайте сърцето си, слушайте интуицията си, молете се и бъдете признателни за благословиите, които получавате всеки ден. Отказът от тази независимост е началото на загубата на вашето същинско и божествено Аз и приемането на положение на иго. Бъдете великодушни, давайте поддръжка, където можете, бъдете радостни. Вашата общественост е мястото, където създавате, давате и намирате поддръжка. Търсете хората, с които обичате да споделяте неща. Когато ги намерите, радвайте се, празнувайте!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР