Лечението на бъбреците със зърнени култури е много ефективно. Просото

...
Лечението на бъбреците със зърнени култури е много ефективно. Просото
Коментари Харесай

Как да излекувате бъбреците си с проста бабина рецепта

Лечението на бъбреците със зърнени култури е доста дейно. Просото отстранява камъни и пясък от бъбреците, от пикочния мехур, лекува цистит, оказва помощ при болести при дамите.

Статията е отдадена на остарелият леко пропуснат способ за лекуване на бъбреците с просо, който може да се употребява и през днешния ден.

Измийте чашата просо с топла вода, изсипете в 3-литров буркан и залейте всичко с гореща вода. След това оставете на стайна температура, като го покриете с нещо топло. На идващия ден ще видите бяла каша във водата. Тук е вашето лекарство.

Пийте течността в каквито и да е количества и когато пожелаете. Когато течността свърши, полейте просото още веднъж с вряла вода и още веднъж настоявате. Можете да пиете, до момента в който не промени усета си. След това вземете нова чаша просо.

Просото оказва помощ идеално на бъбреците и на цялата пикочна система: почиства бъбреците, отстранява пясъка, камъните, оказва помощ при женските болести и лекува цистита. Помага при лекуването на камъни в пикочния мехур - откакто започнете лекуването с " бульона " от просо в границите на седмица или две камъка се разтваря в пясъка и излиза с урината, написа Zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР