Лечебни корени на растенията: Корен от пшенична трева Няма нито

...
Лечебни корени на растенията: Корен от пшенична трева Няма нито
Коментари Харесай

Вещата Билкарка Елена Зайцева Учи: Всички Плевели Лекуват! Не Искаш Да Пиеш Лекарства- Изкопай Си Тези Три Корена!

Лечебни корени на растенията: Корен от пшенична трева

Няма нито една зеленчукова градина, където тези бурени да не порастват, и няма нито едно заболяване, което да не се третира с тях. Нищо чудно, че те избавят всички диви и домашни животни …

Инфузията и запарка от коренища на дивата трева се употребява при разнообразни отоци, дисфункция и инфектиране на пикочния мехур, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички белодробни болести, чревни болести, диабет, хипертония, рак на яйчниците дисфункция при дами, остеохондроза, ексудативна диатеза, ожулвания, написа " За дамата ".

Коренът на пшеницата е отличен болкоуспокояващ лек за подагра, ревматизъм, артрит.

Корен от глухарче оказва помощ при анемия, рак на стомаха и черния дроб, оказва помощ за лекуване на болести на ставите, инфектиране на лимфните възли, диатеза.

Корен на репей: Въз основа на дългогодишния си опит Елена Фьодоровна твърди, че репейът лекува всички ракови болести. В допълнение, оказва помощ при диабет, бронхит, синус, лекува ставите, кръвоносните съдове и сърцето. Коренът на репей може да излекува даже хепатит С след 2-3 месеца!

Репейът облекчава холецистита, разрушава бъбречните камъни и жлъчния мехур. Той, като нищо друго, не възвръща кожата от изгаряния, конвулсии, екземи, псориазис, лупус еритематозус, лекува гнойни рани, стопира косопада.

Билкарката споделя, че растителните корени са с най-голяма стойност при започване на пролетта, само че през есента те могат да бъдат изкоренени. Изкоренените корени би трябвало да бъдат измити, изсушени, нарязани за улеснение.

За вярното варене на корените, би трябвало да вземете 1 супена лъжица сухи настъргани корени и ги изсипете 2 чаши вряла вода. Сварете 10 минути, след което оставете за 2 часа. Пийте по 1/2 супена лъжица 3 пъти дневно 10-15 минути преди хранене.

Можете да подготвите сбирка от корени на репей и глухарче, като ги смесвате в еднообразно количество и можете да ги вземете поотделно: една седмица – корен от репей, седмица – глухарче, седмица – пшеница.

Има доста неща, които да научите от билколечението и да си спестите пиенето на доста медикаменти

Според Елена Зайцева растенията лекуват постепенно, незабелязано и леко, по тази причина би трябвало да се одобряват най-малко един месец. За да избегнете приучване, би трябвало да си вършиме отмора за към 5 дни и по-късно да пиете още. Стартираното заболяване би трябвало да се лекува за 3-5 месеца.

Не забравяйте, че ключовете за здравето са безусловно под краката ви, просто би трябвало да ги забележите и да ги прилагате … Помогнете на околните си да се усещат по-добре, споделете публикацията с тях!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР