Леброн Джеймс отново се присъединява към отбрана компания, но този

...
Леброн Джеймс отново се присъединява към отбрана компания, но този
Коментари Харесай

Леброн Джеймс официално е милиардер

Леброн Джеймс още веднъж се причислява към защита компания, само че този път не поради представянето си на баскетболното игрище.

Джеймс публично към този момент е първият състезаващ се състезател от НБА, който е милиардер, осведоми Forbes.

Единствените други състезатели от НБА, които реализират този статут, са Майкъл Джордан и Коби Брайънт, само че те стават милиардери, откакто приключват спортната си кариера.

Кевин Дюрант сега е най-близо от дейните състезатели в НБА да последва Леброн Джеймс в клуба на милиардерите.

Неговото персонално положение се прави оценка на към 580 млн. $. В изявление за GQ през 2014 година Джеймс декларира, че това да стане милиардер е една от най-големите му цели.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от???? (@kingjames)

От Forbes пресмятат, че огромна част от положението на Джеймс е под формата на пари в брой и други вложения, които съставляват над 500 млн. от благосъстоянието. Друга забележителна част от положението му се дължи на неговата компания SpringHill Company, която стои зад кино лентата „ Космически забивки: Нови митове “ и няколко други известни плана.

Част от другите вложения, които Джеймс прави през годините и които му оказват помощ да стане милиардер, са във веригата пицарии Blaze Pizza, във Fenway Sports Group, както и в недвижими парцели.

Освен че е първият състезаващ се състезател от НБА, който става милиардер, Джеймс също по този начин е единственият деен играч от екипен спорт в Съединени американски щати, който съумява да реализира това. Той се причислява към Тайгър Уудс, Флойд Мейуедър, Кристияно Роналдо, Лионел Меси и Роджър Федерер, които също са милиардери и не престават да се състезават.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР