Леа Коен е сред малцината смятащи, че коалицията има положителен

...
Леа Коен е сред малцината смятащи, че коалицията има положителен
Коментари Харесай

Леа Коен: Войната ще свърши с победата на Украйна и цивилизования свят

Леа Коен е измежду малцината смятащи, че обединението има позитивен резултат, защото поставя завършек на служебните държавни управления, които бяха избирани и назначавани съгласно политическия усет и желания на президента Румен Радев.

 

Макар страната ни да няма носталгия към властническите режими, тъй като много е неволи от тях, Радев сподели податливост и благосклонност тъкмо към подобен тип ръководство, което стресна обществото.

 

Не вижда нищо смущаващо в министър председателите на ротационен принцип, Швейцария, където живее е една от страните, която по традиция се ръководи на този принцип. Функционира прелестно и това се удостоверява от политическата непоклатимост на страната.

 

Недоумява за какво политиците се концентрираха върху 3 март, откакто има доста по-спешни задания за решение. Прави усещане, че напоследък има много такива теми-плевели, създаващи изкуствено напрежение.

 

За себе си споделя, че е избрала да живее зад граница по фамилни, а не политически аргументи. Отбелязва, че живее пълноценно и в Швейцария, където е омъжена от 23 години и в София, където има личен дом, в който прекарва много време със брачна половинка си. Не се усеща откъсната от България, защото тук реализира доста планове.

 

Според нея войната в Украйна ще свърши с успеха на цивилизования свят, когато и да се случи това.

Инфо: Уикенд

Тагове: Леа Коен ротационни премиери България Швейцария Украйна Румен Радев политика авторитарни режими
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР