Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара, поднесе голяма изненада наскоро,

...
Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара, поднесе голяма изненада наскоро,
Коментари Харесай

Кака Лара омъжи дъщеря си: Не се бях замисляла, че вече съм тъща

 Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара, сервира огромна изненада неотдавна, откакто подвигна женитба на дъщеря си Бернарда Береану.

23-годишната наследничка на актрисата и известния публицист Владо Береану се омъжи за своя сътрудник Сотир Мелев на скромна гала в наличието на няколко другари предходната събота.

Бенджи, както я назовават околните, е възпитаничка на проф. Ивайло Христов в НАТФИЗ и дебютира на професионална сцена в комедията " Басейнът "  в спектакъл " Българска войска ", а наесен й следва премиера в документалния театър на Неда Соколовска " Очите на милиони "  в МГТ " Зад канала ".

Нейният фаворит, 30-годишният Сотир Мелев пък е приключил клас на проф. Маргарита Младенова и е прочут от редица планове на ТР " Сфумато ".

" Просех си да ми предложи. Бях се фиксирала, че това би трябвало да се случи, само че пък в действителност Сотир съумя да издебне миг, когато да го направи. Преди Сотир не съм имала сериозна връзка. При нас нещата станаха доста бързо ", сподели в студиото на " Събуди се "  по Нова телевизия Бернарда Береану.

" Бернарда очакваше да подхваща тази стъпка на 20.02.2020 година, тъй като ставаше и на 22. Нямаше по какъв начин да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно ", показа младоженецът.

" Не се бях замисляла, че към този момент съм тъща. Вчера беше подписването, само че самата женитба ще е на друга дата. Семейството и бракът са нещо доста значимо ", разяснява и кака Лара
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР