Лъвската френска марка има доста дълга история - Peugeot ще отпразнува

...
Лъвската френска марка има доста дълга
история - Peugeot ще отпразнува
Коментари Харесай

210 години Peugeot – ново лого за юбилея

Лъвската френска марка има много дълга история - Peugeot ще отпразнува своя 210-и рожден ден през есента на 2020 година с ново лого и поредност от действителни и виртуални събития. Компанията Peugeot Freres Aines е официално учредена на 26 септември 1810 г. "210 години по-късно името означава страст и нововъведения в региона на решенията за подвижност " - казват французите.

Новото лого за юбилея на лъвската марка лъвове се съотнася с най-старото съществуващо лого на Peugeot и демонстрира лъв стъпил на стрела. Това символизира качества като еластичност и експедитивност.

От 1 до 26 септември 2020 година Peugeot дава възможност на почитателите на марката да изберат най-хубавия модел от последните 210 години. След това вътрешният дизайнерски екип ще създаде "изненада, която ще бъде показана през октомври ", казват от компанията.

От през днешния ден до 31 октомври 2020 година желаещите могат да посетят Musee de l`Aventure Peugeot в Сошо за символичната цена на едно евро. Това е една от туристическите атракции в Източна Франция и свидетелства за 210-годишната индустриална традиция на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР