Лъвове, време ви е за освобождаване от всичко негативно. Обърнатият

...
Лъвове, време ви е за освобождаване от всичко негативно. Обърнатият
Коментари Харесай

Юнски тароскоп за зодия Лъв

Лъвове, време ви е за освобождение от всичко отрицателно.

Обърнатият Дявол демонстрира освобождение от иго, отрицателни практики или зависимости. Тази карта подсказва, че преминавате през развой на детоксикация от всевъзможни ограничаващи и нездравословни привички или отрицателни въздействия в живота ви. Юни ще ви даде власт над личната ви орис и новооткрито чувство за независимост и нови благоприятни условия.

През този месец ще ви липсва ентусиазъм. Вашата креативна сила ще бъде блокирана и ще бъдете в интервал на застой. Ще ви липсва мотивация в преследването на вашите пристрастености. Подредете задачите си и намерете способи да разпалите още веднъж изобретателния си огън. През целия месец главен приоритет би трябвало да ви бъде грижата за психическото и физическото ви здраве.
Лъвове, погрижете се за себе си
Юни ще ви донесе материално обилие, финансова сигурност, а на някои от вас – благосъстояние. Очаква ви постоянен и проспериращ интервал в живота. Ще извършите вашите материални цели и ще усетите насладата от плодовете на вашата упорита работа.

В последните месеци сте натрупали доста тежести и отговорности на плещите си. През този месец ще усетите нуждата да облекчите товара си. От много време се чувствате преуморени от отговорности или условия, които изцеждат виталната ви сила. Опитайте се през юни да делегирате задания, да потърсите поддръжка и да се освободите от всички ненужни тежести, с цел да намерите облекчение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР