Лъвът озарява света със слънчевото си присъствие в разгара на

...
Лъвът озарява света със слънчевото си присъствие в разгара на
Коментари Харесай

Сезонът на Лъва носи щастие и сбъдва желания: ето какво да очаква всяка зодия

Лъвът озарява света със слънчевото си наличие в разгара на лятото. Управляван от величественото слънце, този огнен знак символизира желанията на душата ви и насладата, а вашият хороскоп за сезона на Лъва тази година се концентрира върху щастието и детското в душата ви .

След поредицата от мощни затъмнения и ретроградни цикли, на 22 юли Слънцето най-сетне навлезе в знака на Лъва. Сега е значимо да помислите за божествената символика на Слънцето и неговата астрологична значителност. Като център на Вселената и най-големият източник на сила, Слънцето символизира свещената неустрашимост, която се показва посредством огъня (Овен, Лъв и Стрелец) и въздуха (Близнаци, Везни и Водолей).

Творческа, огнена и мощно изразителна, същността на Лъва прави всичко по-ярко – от нещата, които ви карат да се смеете, до обичаните ви цветове. Да бъдете правилни на вашата цветна характерност е това, което е сезонът на Лъва желае от вас, с цел да се настроите на позитивните трептения на лятото!

Ето какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва тази година:
Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР