Лъвът е цар на скъпите вечери, той обожава лукса и

...
Лъвът е цар на скъпите вечери, той обожава лукса и
Коментари Харесай

Лъвът обожава черния хайвер, стресът съсипва стомаха на Девите

Лъвът е цар на скъпите вечери, той обожава лукса и влага цялото си усърдие, с цел да направи незабравимо усещане на гостите си. Черен хайвер е обичана храна на представителите на царствената зодия.

Пилешко и пуешко са съществена храна за Лъв. Той не може да седне на масата без месо, само че въпреки всичко би трябвало да акцентира и върху зеленчуци, които не обича чак толкоз.

Когато сте на посетители на Лъва, той няма да пожали средства, с цел да ви учуди с лукс. Масата ще е отрупана със скъпи изискани ястия, цитрусови плодове, ще ухае на екзотични подправки. Лъвът ще подбере и подобаваща музика, с цел да се чувствате като кралска персона, когато сте му на посетители.

Лъвът не обича въобще да готви, когато ви предложения на посетители, той ще поръча храна от ресторант или ще подготви полуфабрикати, за който ще се разори. Но Лъвът обича да прекалява с храната, което може да се отрази върху фигурата им.

За Лъва е потребно един път месечно да се подлагат на разтоварващ ден, с цел да изчистят организма си от шлаки. Когато са в меланхолия, Лъвовете натъртват на тестеното, което не е потребно за тях.

 Червен Хайвер

Те би трябвало да заобикалят мазната и тежка храна, сладкиши в огромни количества, а също по този начин аленото месо. За тях са потребни всички зеленчуци, а също по този начин сливи и портокали.

Стомахът е едно от деликатните места на Деви. Те не са чак толкоз капризни във връзка с храната, само че държат продуктите, които употребяват, да са качествени.

Точно това е потребно за проблематичния корем на множеството Деви. Нервното напрежение постоянно се отразява върху храносмилането им, по тази причина те би трябвало да заобикалят стресови обстановки.

Изправеният гръбнак по време на хранене ще помогне на Девата да избегне доста проблеми, свързани с храносмилане. Месото не би трябвало да е всеки ден на масата на Девите. Добре е да не прекаляват с него и да го употребяват печено, а не пържено.

Задължителни за Девите са леща, млечни артикули, месото без лой, ягоди и малини. Риба и яйца са доста потребни за Девата. Не са подобаващи животинските мазнини, пушените меса и сладкарските произведения. Сокът от моркови е доста потребен за представителите на тази зодия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР