Лъв и Везни Когато Лъв срещне представител на зодия Везни,

...
Лъв и Везни Когато Лъв срещне представител на зодия Везни,
Коментари Харесай

Това са перфектните двойки зодии една за друга!

Лъв и Везни

Когато Лъв срещне представител на зодия Везни, той се държи и усеща по радикално друг метод от постоянната визия за тях, с която сме привикнали - недосегаеми, шумни, даже арогантни.

Вместо краткотрайна случка Везните ще получат в любовта същински другар и бранител.

Много бързо не помнят за своята егоистична природа и да слагат на напред във времето потребностите на чаровните Везни.

Лъвовете са комплицирани като темперамент, само че сигурно не се скъпят за първокласни дарове. От друга страна недоверието и възприятието за собственичество на Везните може да работи като преграда във връзката.

Ако двете страни съумеят да преодолеят минусите, които са други знаци могат да се сторят много съществени, сред тях може да има пламенна обич и мъчно биха ги разделили.

Дева и Водолей

В тази любовна композиция Девата е педантичният, който деликатно крои своята тактика, когато желае да реализира ползите си. 

Това е една странна композиция, само че връзката сред тях е допустима и в множеството случаи се оказва повече от идеална.

Представителите на зодия Водолей са мечтатели, а Девите са практични. По този метод те се допълват взаимно и балансират фантазии и проекти между тях.

Единственото нещо, което може да се окаже причина за раздробяване на връзката е желанието на Девите да водят скучни диалози и да систематизират в таблица целия си живот. Въпреки това, Водолеите са изцяло способни да разчупят даже това, щом към този момент са завладели сърцето на Девата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР