Лаутаро Мартинес е един от футболистите, на когото тифозите на

...
Лаутаро Мартинес е един от футболистите, на когото тифозите на
Коментари Харесай

Лаутаро: Сити е силен, но пък ние не всеки ден играем финал в Шампионската лига

Лаутаро Мартинес е един от футболистите, на който тифозите на Интер разчитат най-вече да донесе трофея от Шампионската лига. В събота италианският клуб излиза против Манчестър Сити във финала в Истанбул.

“Без подозрение Сити е един от най-силните тимове в света ”, съобщи Лаутаро в изявление за уеб страницата на УЕФА.

“Ще ни бъде мъчно, само че пък и ние не всеки ден сме на край в шампионата. За всички ни ще бъде сбъдната фантазия да участваме в такава среща и по тази причина ще дадем всичко от себе си ”, даде обещание аржентинецът.

“Манчестър Сити практикува футбол, който доста ми подхожда. Но пък ние се изправихме против съществени съперници и в груповата фаза (Байерн и Барселона - б.р.), както и по-късно в елиминациите (Порто, Бенфика и Милан - б.р.), като се представихме добре ”, продължи Мартинес.

Световният първенец отличи попадението си в реванша против Милан (1:0) от полуфиналите като едно от най-важните в кариерата си. “Не приказваме за хубост на гола, а за това какво значение имаше той ”, радва се Лаутаро.
 Клинсман успокои Интер: Дори Манчестър Сити има своите недостатъци Клинсман успокои Интер: Дори Манчестър Сити има своите недостатъци
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР